Inquiry
Form loading...
Goodtone: Furnizuesit e karrigeve të zyrës moderne estetike Goodtone

Goodtone: Furnizuesit e karrigeve të zyrës moderne estetike Goodtone

2024-06-27
E themeluar në vitin 2014, Goodtone është marka kryesore e karrigeve të zyrës së nivelit të lartë në Kinë, që merret kryesisht me karriget prej lëkure ekzekutive, karriget ergonomike të punës dhe karriget e tjera të nivelit të lartë të zyrës. Që nga fillimi i tij, Goodtone i është përmbajtur gjithmonë konceptit të dizajnit të krehës...
Shiko Detail
 Dizajn Shanghai |  Hapni kutinë e frymëzimit Goodtone, prodhuesit e karrigeve të zyrës

Dizajn Shanghai | Hapni kutinë e frymëzimit Goodtone, prodhuesit e karrigeve të zyrës

2024-06-24
"Kutia e frymëzimit" që bie në sy qëndron në qendër të ekspozitës, me të kuqen e nxehtë koral që përhapet dhe hapet, duke formuar një kontrast të fortë vizual me kubin e zi të rregullt. Tema e ekspozitës "DIZAJNIMI JASHTË KUTIVE" shpjegon Qëndrimi dallues i markës Goodtone, i cili është të mbyllë ...
Shiko Detail
Seria Goodtone POLY e vlerësuar punon me etiketën WELL për të ndihmuar në ndërtimin e ndërtesave të gjelbra

Seria Goodtone POLY e vlerësuar punon me etiketën WELL për të ndihmuar në ndërtimin e ndërtesave të gjelbra

2024-06-24
Lidhja me standardin ndërkombëtar WELL për të krijuar një standard global të shëndetshëm të zyrës Marrja e këtij autorizimi ndërkombëtar do të thotë që karriget e zyrës së serisë Goodtone POLY plotësojnë kërkesat e standardit WELL Healthy Building, duke ofruar një kontribut vizual në krijimin e një mjedisi të shëndetshëm të brendshëm...
Shiko Detail
Udhëzues gjithëpërfshirës për zgjedhjen, mirëmbajtjen dhe kuptimin e përfitimeve të prodhuesve të karrigeve të zyrës ekzekutive

Udhëzues gjithëpërfshirës për zgjedhjen, mirëmbajtjen dhe kuptimin e përfitimeve të prodhuesve të karrigeve të zyrës ekzekutive

2024-06-18
Kur bëhet fjalë për pajisjen e zyrës tuaj me mobiljet më të mira, të kuptuarit e prodhuesve të karrigeve të zyrës është thelbësore. Në këtë udhëzues, ne do të mbulojmë aspekte kryesore për t'ju ndihmuar të merrni një vendim të informuar, të ruani investimin tuaj dhe të vlerësoni përfitimet ...
Shiko Detail
Analizë gjithëpërfshirëse e prodhuesve të ndenjëseve për zyra: një udhëzues gjithëpërfshirës nga këshillat e përzgjedhjes deri te instalimi dhe mirëmbajtja

Analizë gjithëpërfshirëse e prodhuesve të ndenjëseve për zyra: një udhëzues gjithëpërfshirës nga këshillat e përzgjedhjes deri te instalimi dhe mirëmbajtja

2024-06-14
Kur bëhet fjalë për krijimin e një hapësire pune të rehatshme dhe produktive, rëndësia e një karrigeje të mirë zyre nuk mund të mbivlerësohet. Në këtë udhëzues, ne do të shqyrtojmë gjithçka që ju duhet të dini për prodhuesit e karrigeve të zyrës, nga të kuptuarit e bazave deri te...
Shiko Detail
Divizioni i Biznesit jashtë shtetit mbajti një festë ditëlindjeje me temën "të kujtojmë fëmijërinë"

Divizioni i Biznesit jashtë shtetit mbajti një festë ditëlindjeje me temën "të kujtojmë fëmijërinë"

2024-06-13
Mbrëmjen e 31 majit, Divizioni i Jashtëm organizoi një festë ditëlindjeje për stafin nga shkurti deri në maj në dhomën e aktiviteteve të Unionit të Punës Long Jiang, me qëllim që të forconte kohezionin e ekipit dhe të promovonte komunikimin dhe ndërveprimin midis th.. .
Shiko Detail
Ngritni përvojën tuaj të punës me karrigen e përsosur: njohuri nga një prodhues kryesor i karrigeve të zyrës

Ngritni përvojën tuaj të punës me karrigen e përsosur: njohuri nga një prodhues kryesor i karrigeve të zyrës

2024-06-05
Si prodhuesi kryesor i karrigeve të zyrës, ne jemi të specializuar në krijimin e karrigeve ergonomike dhe të rehatshme që përmirësojnë përvojën tuaj të punës. Karriget tona janë të dizajnuara me materialet dhe mjeshtërinë më të fundit, duke ofruar mbështetje dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer për t'ju ndihmuar të qëndroni energjikë dhe produktivë çdo ditë.
Shiko Detail
Goodtone u nderua si "Kolektivi i Avancuar i Distriktit Shunde 2023"

Goodtone u nderua si "Kolektivi i Avancuar i Distriktit Shunde 2023"

2024-06-03
Më 28 maj, Guangdong JE Furniture Co., Ltd Dega Goodtone u nderua në. 2023 Konferenca e lavdërimit të punëtorëve model të qarkut Shunde, punëtorëve të avancuar dhe kolektivëve të avancuar, Modeli i punës së qarkut Shunde, Punëtori i avancuar dhe Komiteti i Avancuar Kolektiv...
Shiko Detail
Si të zgjidhni karrigen e duhur të zyrës për nevojat tuaja: Një udhëzues

Si të zgjidhni karrigen e duhur të zyrës për nevojat tuaja: Një udhëzues

2024-06-01
Kur jeni në treg për një karrige zyre, qoftë duke shfletuar në internet apo në dyqane, do të hasni një bollëk zgjedhjesh. Zgjedhja e duhur përfshin marrjen në konsideratë të faktorëve si ergonomia, komoditeti, stili dhe çmimi. Me një gamë kaq të gjerë...
Shiko Detail
Ngritja e karrigeve ergonomike të zyrës në mobilje moderne

Ngritja e karrigeve ergonomike të zyrës në mobilje moderne

2024-05-31
Në hapësirat e sotme të punës, karriget ergonomike të zyrës janë bërë të domosdoshme. Këto karrige, të dizajnuara nga prodhues novatorë si Ergonomic Chair Manufacturer, i japin përparësi komoditetit dhe shëndetit të përdoruesit.
Shiko Detail
Udhëzuesi përfundimtar për zgjedhjen e karriges perfekte të zyrës për hapësirën tuaj të punës

Udhëzuesi përfundimtar për zgjedhjen e karriges perfekte të zyrës për hapësirën tuaj të punës

2024-05-29
Në botën e sotme me ritme të shpejta, shumë prej nesh kalojnë shumë kohë ulur në një tavolinë, qoftë për punë, studim apo kohë të lirë. Duke pasur parasysh këtë, është thelbësore të investoni në një karrige zyre me cilësi të lartë që jo vetëm që ofron rehati, por gjithashtu mbështet qëndrimin e mirë dhe mbi...
Shiko Detail

"Mbani të drejtën dhe inovoni, përpiquni për dobësi" Goodtone mbajti takimin e zotimit të transformimit të dobët dhe ndryshimit

2024-05-27
Në orën 8:00 të mëngjesit të 22 majit 2024, Goodtone mbajti Takimin e Premtimit të Projektit të Punëtorisë për Transformimin e Lean dhe Ndryshimi dhe Benchmarking. Në takim, Zhu Zhenggen, Drejtor i Përgjithshëm i Divizionit Goodtone dhe Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm i Qendrës së Prodhimit, shpjegoi shenjën...
Shiko Detail